Συχνές ερωτήσεις

  • Είναι ασφαλές να κοιμόμαστε με τον καθαριστή αέρα σε λειτουργία;

Ναι, ένας καθαριστής αέρα από την Wood ‘s μπορεί να λειτουργεί κάθε ώρα της ημέρας, κάθε μέρα του έτους και να μην καταναλώνει περισσότερα από 26 KWh όλο το χρόνο. Οι καθαριστές αέρα της Wood’s καινοτομούν και κατασκευάζονται στη Σουηδία - από τη λαμαρίνα του σώματος και τα φίλτρα, μέχρι την τελική συναρμολόγηση. Σε όλο τον κόσμο, τα σουηδικά προϊόντα είναι γνωστά για την ποιότητα και την ανθεκτικότητα - μια κληρο-νομιά που είμαστε περήφανοι που συνεχίζου-μεn.

  • Ποιο είναι το κατάλληλο μοντέλο για τον χώρο μου;

Για να επιλέξετε το σωστό μοντέλο θα πρέπει πρώτα να γνωρίζετε τις ανάγκες σας! Ποια είναι τα τετραγωνικά μέτρα του χώρου σας που θα βάλετε τη συσκευή; Είναι μπάνιο ή υπνοδωμάτιο; Ποιο είναι το μέτρο της ανάγκης σας;

  • Ποιο είναι το κατάλληλο ποσοστό υγρασίας για να έχουμε καλή υγεία;

Ένας αφυγραντήρας με συμπιεστή είναι ο πιο ενεργειακά αποδοτικός τρόπος για να αφαι-ρέσετε την υπερβολική υγρασία. Διατηρήστε το επίπεδο σχετικής υγρασίας μεταξύ 40% και 50% για να διατηρήσετε ένα ασφαλές και υγιές εσωτερικό περιβάλλον.

  • Είναι οι καθαριστές αέρα σπατάλη χρημάτων;

Καθόλου! Η τιμή του Καθαρού αέρα μπορεί να φτάσει τα 3 € Ετησίως! Ποια είναι η τιμή για την υγεία μας? Ένας καθαριστής αέρα από την Wood ‘s μπορεί να λειτουργεί κάθε ώρα της ημέρας, κάθε μέρα του έτους και να μην καταναλώνει περισσότερο από 26kWh όλο το χρόνο. Αυτό είναι 4 φορές λιγότερο από έναν λαμπτήρα χαμηλής ενέργειας που χρησιμο-ποιείται με τον ίδιο τρόπο. ότι ο καθαρός αέ-ρας σήμερα δεν πρέπει να αποβεί εις βάρος του καθαρού αέρα αύριο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι καθαριστές αέρα του Wood είναι κατασκευασμένοι από ανακυκλώσιμα υλικά και έχουν τη χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας

Οι συσκευές με ψυκτικό μέσο της Wood’s περιέχουν  R290. Το R290 είναι φιλικό και οικολογικό σε αντίθεση με τα αλλά ψυκτικά μέσα HFC.

  • Πώς είναι δυνατόν να θυμάστε πότε πρέπει να αλλάξετε το φίλτρο της συσκευής ώστε να ξέρετε ότι λειτουργεί σύμφωνα με τις εργοστασιακές προδιαγραφές;

Tι είναι το πρόγραμμα εγγύησης 10 ετών?

Χάρη στην υψηλή χωρητικότητα και ποιότητα των καθαριστών αέρα και των φίλτρων ACTIVE-ION HEPA, η Wood ‘s είναι πλέον σε θέση να επεκτείνει την εγγύηση όλων των καθαριστών αέρα ! Καταχωρίστε σήμερα τον καθαριστή αέρα σας και αντικαταστήστε τα φίλτρα Active ION HEPA τουλάχιστον 2 φορές τον χρόνο  και λάβετε την πλήρη εγγύηση 10 ετών. Αφού εγγραφείτε στον ιστότοπο της Wood’s θα λαμβάνεται  μια φιλική υπενθύμιση για να αλλάξετε το  φίλτρο. Φυσικά, μπορείτε να επιλέξετε να βγείτε από το πρόγραμμα αντικατάστασης των φίλτρων  ανά πάσα στιγμή.

  • Πώς μπορώ να ξέρω αν ο καθαριστής αέρα είναι κατάλληλος για  το μέγεθος του δωματίου μου;

Το μέγιστο προτεινόμενο μέγεθος δωματίου ενός καθαριστή αέρα μπορεί να υπολογιστεί γνωρίζοντας το CADR από το μικρότερο τεστ σωματιδίων ή καπνού. Οι πιστοποιημένες συσκευές αναφέρουν αυτά τα στοιχεία είτε στην πιστοποίηση είτε στα τεχνικά φυλλάδια Το μέγεθος του δωματίου λοιπόν ορίζεται ώς η σταθερά και η μεταβλητη είναι η απαίτηση βάση CADR για την απομάκρυνση του 80% των σωματιδίων καπνού  μεταξύ 0,1 και 1,0 μικρομέτρων σε σταθερή (συνεχή) βάση. Αυτό δίνει στον καταναλωτή έναν τρόπο να συσχετίσει το CADR με τα τετραγωνικά πόδια ή τα τετραγωνικά μέτρα ενός δωματίου. Μέγεθος δωματίου (ft2) = CADR (Καπνός) x 1,55; Μέγεθος δωματίου (m2) = CADR (Καπνός) x 1.55 x 0.093.