Image
Η Ιστορία μας

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2019 και αποτελεί συνέχεια της μητρικής εταιρείας ΟΙΚΟΑΕΡΙΟΝ η οποία δραστηριοποιείται εδώ και δεκατέσσερα χρόνια στις  εγκαταστάσεις  φυσικού αερίου, θέρμανσης και κλιματισμού σε επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους.

H ΜΕΓΑ Ενεργειακή δραστηριοποιήται σε
Καθαρισμός και απολύμανση εσωτερικού αέραΓεννήτριες όζοντοςΦορητές συσκευές κλιματισμού

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο του καθαρισμού και επεξεργασίας του αέρα στο εσωτερικό περιβάλλον. Για αυτό το λόγο εισάγει προϊόντα όπως αφυγραντήρες οικιακής και επαγγελματικής χρήσης , φορητά κλιματιστικά ,γεννήτριες όζοντος, συστήματα εξαερισμού , καλύμματα κλιματιστικών και αντλιών θερμότητας εξωτερικού χώρου καθώς και αεροκουρτίνες και αξονικά αερόθερμα εξωτερικού χώρου.
Οι ευρωπαϊκές εταιρείες που εκπροσωπούμε ως αποκλειστικοί αντιπρόσωποι στην Ελλάδα είναι οι παρακάτω:

Image
Πιστεύουμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να αναπνέει αέρα τόσο καθαρό όσο όταν βρίσκεται στην φύση. Το πάθος  για καθαρό αέρα είναι το θεμέλιο της Wood ‘s και η αιτία της συνεχούς ανάπτυξής . Η  Wood’s ξεκίνησε την κατασκευή συσκευών το 1950 στον Καναδά και τη Σουηδία.
Μετά από 65 χρόνια παραγωγικής  εμπειρίας , η Wood ‘s  έχει καταφέρει να παράγει   προσεκτικά σχεδιασμένες συσκευές,   αξιόπιστες με υψηλή απόδοση  και  με την  χαμηλότερη δυνατή κατανάλωση ενέργειας που καθιστά τα προϊόντα της μοναδικά.   Παράγει  τα προϊόντα της στη Σουηδία, όπου η τεχνολογική καινοτομία είναι απαραίτητο συστατικό για την επιτυχία .
Τα προϊόντα της Woods πιστοποιούνται επίσημα από τον κορυφαίο οργανισμό  διασφάλισης ποιότητας στον κόσμο, INTERTEK, ο οποίος παρέχει μετά την αξιολόγηση των   αποτελεσμάτων  της  δοκιμής μια από τις αξιόπιστες πιστοποιήσεις στον κόσμο  την πιστοποίηση της AHAM (διασφάλιση δοκιμών επιθεώρησης και πιστοποίησης).
Image

Για περισσότερα ΕΔΩ

Image

Η Εταιρία SONNIGER δραστηριοποιήται σεβιομηχανική & επαγγελματική λύση θέρμανσηςθερμαντήρεςκουρτίνες αέρα

Image

Τα προϊόντα της  SONNIGER είναι η σωστή επιλογή  της σωστής γκάμας προϊόντων που ανταποκρίνονται ακριβώς στις ανάγκες της αγοράς. Η Sonniger

είναι ένας ευρωπαϊκός οίκος με μοντέρνες και φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις  για βιομηχανική και επαγγελματική χρήση, πάντα με γνώμονα τη βέλτιστη επιλογή τιμής και απόδοσης . Τα στελέχη που απαρτίζουν την εταιρεία είναι άνθρωποί  με όραμα και άρτια τεχνική κατάρτιση στον κλάδο τους.

.

Προτίμηση SONNIGER Παγκοσμίως

Image
Image
Image
Image

Για περισσότερα ΕΔΩ

Image

Η Εταιρία MARLEY δραστηριοποιήται σεΣυστήματα εξαερισμού

Tα προϊόντα της Marley είναι σημείο αναφοράς στα συστήματα εξαερισμού.

Αναπνεύστε εύκολα χωρίς να ανησυχείτε για δυσάρεστες οσμές, την υγρασία ή την μούχλα: Τα συστήματα εξαερισμού της  Marley είναι η τέλεια επιλογή.
Δώστε προσοχή στην χρωματική κωδικοποίηση των μεμονωμένων  σειρών των  προϊόντων της Μarley - θα σας καθοδηγήσουν σε ένα  ιδανικό κλίμα δωματίου.
Image
Image
  1. Ζώνη αερισμού: ο καθαρός αέρας περνά μέσα από τα ανοίγματα εξαερισμού σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού χωρίς κανένα θόρυβο.
  2. Ζώνη υπερχείλισης: ο καθαρός αέρας κατανέμεται ομοιόμορφα, περνώντας από τη γρίλια της πόρτας σε άλλα δωμάτια.
  3. Ζώνη εξαγωγής: ο  υπάρχων όχι ανανεωμένος  αέρας αποβάλλεται  εκτός σπιτιού - π.χ. μέσω απορροφητήρα στην κουζίνα.

Εξαεριστήρες

• Μοντέρνος σχεδιασμός
• Οικονομική λειτουργία
• Εύκολοι στην εγκατάσταση και στην συντήρηση.

Ο καθαρός αέρας είναι απαραίτητος σε ένα σπίτι. Σε δωμάτια με ενδεχόμενη υγρασία , όπως μπάνια και τουαλέτες, ο τακτικός αερισμός είναι ιδιαίτερα σημαντικός - παρέχοντας καθαρό  αέρα σε ένα δωμάτιο  προστατεύεται και τον σκελετό  του σπιτιού.

Υψηλή υγρασία  δημιουργείται  έπειτα από ένα  ντους. Η υγρασία εγκαθίσταται στους  κρύους τοίχους προκαλώντας μούχλα. Το να έχετε ένα  λειτουργικό  σύστημα εξαερισμού και εξαγωγής αέρα  είναι ιδιαίτερα σημαντικό και περισσότερο  για εσωτερικά μπάνια που δεν έχουν παράθυρα. Ο ελεγχόμενος εξαερισμός εξοικονομεί πολύτιμη ενέργεια και εξασφαλίζει τακτική ανταλλαγή αέρα. Η σειρά Menv 180 & Menv   180 plus της  Marley ,προσφέρει τον σωστό εξαερισμό  που χρειάζεται  ένα σπίτι.

Εξοικονομήστε ενέργεια και χρήματα αναπνέοντας καθαρό αέρα στο εσωτερικό περιβάλλον που ζειτε , χωρίς δυσάρεστες οσμές και βλαβερούς μικροοργανισμούς για την υγεία  όπως μούχλα και υγρασία, επιλέγοντας ένα σύστημα εξαερισμού Marley. Η Marley διαθέτει εγκαταστάσεις παραγωγής στη Γερμανία και την Ουγγαρία και είναι μέλος του παγκόσμιου  ομίλου ALIAXIS .

Image

Η Εταιρία DECOCLIM δραστηριοποιήται..Καλύμματα μονάδων ACΚαλύμματα μονάδων αντλίας θερμότητας

Το Air condition είναι ιδανικό για όλο τον χρόνο. Αν μπορείτε να έχετε και την κατάλληλη κάλυψη στην εξωτερική μονάδα του air condition ή της αντλίας θερμότητας είναι ακόμη καλύτερα!
Προστατέψτε τις μονάδες ψύξης & θέρμανσης του σπιτιού σας και ταυτόχρονα αναβαθμίστε την αισθητική στον εξωτερικό σας χώρο με ένα κάλυμμα εξωτερικών μονάδων από την DECOCLIM.

play120.png
Image

Για περισσότερα ΕΔΩ

 

Η MEGA ENERGIAKI  διανέμει τα προϊόντα της σε όλη την Ελλάδα και το εξειδικευμένο προσωπικό της είναι πάντα διαθέσιμο για να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

comp prof 11 300x120

Εκθεση:
Οδυσσέα Ελύτη 150 , Άνω Λιόσια, Αθήνα

Γραφεία:
Βασιλέως Κωνσταντίνου 274, Κορωπί

Τηλ. +30.2106627526
E-mail: info@megaenergiaki.gr