Καπνός

Image

Κακή ποιότητα αέρα σε εσωτερικούς χώρους

Ο εσωτερικός αέρας είναι συχνά πολύ χειρότερος από τον εξωτερικό αέρα. Αυτό οφείλεται εν μέρει στη ρύπανση που εισέρχεται στα καλά μονωμένα σπίτια και διαμερίσματά μας χωρίς να έχει τρόπο να εξέρθει. Επίσης φέρνουμε  πολλά σωματίδια στον εσωτερικό αέρα από χημικά, ρούχα, κατοικίδια ζώα, κάπνισμα και σκόνη.

Περνάμε πολύ χρόνο σε εσωτερικούς χώρους, ειδικά κατά τη διάρκεια του χειμώνα, όπου η ποιότητα του αέρα είναι χειρότερη από ότι έξω.

Η κακή ποιότητα  αέρα μας αρρωσταίνει

Τα υψηλά επίπεδα σωματιδίων αέρα μπορούν να συνδεθούν με μια σειρά σοβαρών ασθενειών. Εκτός από τις αλλεργίες και τα άσθμα, ο «βρώμικος» αέρας μπορεί επίσης να συνδεθεί με καρκίνο, εγκεφαλικό επεισόδιο, καρδιακές και αγγειακές παθήσεις, καθώς και αναπνευστικές παθήσεις. Σύμφωνα με τον Π.Ο.Υ, η ατμοσφαιρική ρύπανση είναι η αιτία 7 εκατομμυρίων πρόωρων θανάτων παγκοσμίως κάθε χρόνο.

Οι καθαριστές αέρα της Wood’s αφαιρούν τα επιβλαβή σωματίδια από τον αέρα.

Image

Όταν χρησιμοποιείτε τον καθαριστή αέρα, αφαιρείτε τα επιβλαβή σωματίδια αέρα από τον  αέρα του σπιτιού σας, συμπεριλαμβανομένου φυσικά και του καπνού. Έτσι αντί να  εισπνέουμε τα αιωρούμενα σωματίδια, παγιδεύονται στα  φίλτρα του καθαριστή αέρα. Ο «καθαρός»  έχει πολλά οφέλη στην σωματική και ψυχική μας υγεία  και θα σας κάνει να νιώσετε  δυνατοί, υγιείς και  ανανεωμένοι.

 1. Ο καπνός του τσιγάρου επηρεάζει την ατμοσφαιρική ρύπανση;
 2. Τι θα αφαιρέσει τον καπνό του τσιγάρου από τον αέρα;
 3. Τι απορροφά τη μυρωδιά του καπνού;

Αφαιρέστε το καπνό, το αέριο και τη μυρωδιά

Chem Control Carbon Filter

Τα φίλτρα ενεργού άνθρακα της Wood ‘s  είναι κατασκευασμένα στη Γερμανία από άνθρακα εξαιρετικής ποιότητας. Τα φίλτρα Chem Control Carbon χρησιμοποιούνται για την απομάκρυνση καπνού, αερίου και οσμής από τον οικιακό αέρα. Περιέχοντας υψηλές πυκνότητες ενεργού άνθρακα, τα φίλτρα άνθρακα Wood ‘s Chem Control παρέχουν μια μακράς διαρκείας, αξιόπιστη και εξαιρετικά αποδοτική ικανότητα φιλτραρίσματος.

Το φίλτρο άνθρακα Wood's Chem Control είναι διαθέσιμο με διαφορετικές ποσότητες άνθρακα (υψηλότερη ποσότητα άνθρακα σημαίνει φίλτρο μεγαλύτερης διάρκειας) για τους καθαριστές αέρα Wood's AL 300 και Wood's GRAN 900.

 • Πώς λειτουργεί το φιλτράρισμα άνθρακα:

Ο μολυσμένος αέρας περνά μέσα από τον προσροφητικό (τον άνθρακα). Όταν τα μόρια αερίου διέρχονται από τους μικροσκοπικούς πόρους του προσροφητικού προσροφούνται στις επιφάνειες μέσω φυσικού δεσμού (δυνάμεις μοριακής έλξης).

Αυτό ονομάζεται προσρόφηση.

Για περισσότερα από 60 χρόνια η Wood ‘s είναι γνωστή για την κορυφαία ποιότητα, την αξιοπιστία, την υψηλή απόδοση και τη χαμηλότερη δυνατή κατανάλωση ενέργειας.

Η Wood ‘s έχει βοηθήσει περισσότερα από 600.000 νοικοκυριά να αποτρέψουν ζημιές από μούχλα, μυρωδιές, σκόνη, αιθαλομίχλη και καπνό και να αναπνέουν καθαρότερο αέρα.

 ΠΩΣ ΝΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΡΕΘΙΣΤΙΚΗ ΜΥΡΩΔΙΑΤΟΥ ΚΑΠΝΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ 

Χρησιμοποιείστε έναν καθαριστή αέρα   GRAN-900 της Wood’s! Ένας οικιακός καθαριστής αέρα λειτουργεί για να φιλτράρει τις οσμές από τον αέρα και να  παρέχει μια υγιή ατμόσφαιρα στο εσωτερικό. Εκτός από αυτά τα  μέτρα, συνιστάται να είστε προσεκτικοί και ασφαλείς. Φροντίστε να αδειάζετε τα τασάκια τακτικά και να  αποφεύγετε το κάπνισμα σε εσωτερικούς χώρους.

Image
 • Συμπαγής και ισχυρός
 • Δύο (2) Ενεργά φίλτρα Active Ion Hepa
 • Έως 10 χρόνια εγγύηση
 • Αφαιρεί τη σκόνη, τη γύρη, τον καπνό  και άλλα επιβλαβή σωματίδια
 • Φίλτρο άνθρακα υψηλής χωρητικότητας (αξεσουάρ)
Image
 • Πιστοποιητικό AHAM
 • Αποκλειστικά κατασκευασμένοι στη Σουηδία.
 • Βελτιώστε την υγεία σας γνωρίζοντας και μετρώντας την ποιότητα του αέρα στον χώρο σας:

Wood’s Air Quality Monitor AQM-001

Το Air Quality Monitor της Wood’s είναι ένας φορητός ανιχνευτής  και μετρητής λέιζερ σωματιδίων PM2.5. Το να ξέρεις τι περιέχει ο αέρας που αναπνέεις είναι ζωτικής σημασίας. Με το Air Quality Monitor (AQM) της Wood’s μπορείτε να μετρήσετε και να ελέγξετε την ποιότητα του εσωτερικού αέρα στο χώρο σας. Σε εσωτερικούς χώρους, ο αέρας μπορεί να είναι δύο έως πέντε φορές πιο μολυσμένος από τον αέρα σε εξωτερικούς χώρους, σύμφωνα με το U.S. Pat. Οργανισμός Προστασίας του Περιβάλλοντος. Πολλοί από εμάς περνάμε έως και το 90% του χρόνου μας σε εσωτερικούς χώρους. Πώς είναι η ποιότητα του αέρα που αναπνέετε; Ανακαλύψτε το Air Quality Monitor της Wood’s

Μάθετε περισσότερα για τη μέτρηση της ποιότητας του εσωτερικού αέρα εδώ: (φύλλο προϊόντος AQM)

Η Woods ξεκίνησε να κατασκευάζει αφυγραντήρες στον Καναδά  από το 1950. Πάνω από 70 χρόνια και πάνω από 600.000 αφυγραντήρες πουλήθηκαν  αργότερα, γνωρίζοντας  τα περισσότερα δεδομένα γύρω από  τα  προβλήματα της  υγρασίας και της μούχλας. Οι αφυγραντήρες της Woods προσφέρουν έναν από τους ευκολότερους, προσιτούς και αποτελεσματικούς τρόπους για να απαλλαγείτε από την υπερβολική υγρασία και τις άσχημες οσμές. Με πολύ μεγάλη αντοχή, οι αφυγραντήρες μας είναι γνωστό ότι διαρκούν για πολλά, πολλά χρόνια.

Απαλλαγείτε από την υγρασία και τη μούχλα άμεσα!

Η υγρασία και οι ζημιές από μούχλα μπορούν να προκαλέσουν τεράστια προβλήματα με μεγάλο κόστος αποκατάστασης ως αποτέλεσμα. Τα προβλήματα προκύπτουν συχνά σε χώρους ανίχνευσης, υπόγεια και μπάνια. Οι νέες μέθοδοι θέρμανσης, οι κακές κατασκευές και το άστατο κλίμα είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους συχνά έχουμε υψηλά επίπεδα υγρασίας στο σπίτι.

Η μούχλα δεν είναι μόνο επιβλαβής για το σπίτι σας, αλλά είναι επίσης πολύ τοξική για τους ανθρώπους .Η μούχλα συνδέεται με το άσθμα και τις αλλεργίες και μπορεί να επηρεάσει πολύ αρνητικά την υγεία μας. Όταν αυξάνεται το επίπεδο υγρασίας, αυξάνεται ο κίνδυνος ανάπτυξης μούχλας, ειδικά κατά τους θερμότερους μήνες του έτους.

Image

Συνιστώμενη υγρασία: 50-60% RH

Ο αφυγραντήρας συμπύκνωσης είναι ο πιο ενεργειακά αποδοτικός τρόπος για να απαλλαγείτε από την υπερβολική υγρασία. Διατηρήστε τη σχετική υγρασία (RH) μεταξύ 50-60% για να αποφύγετε ζημιές από υγρασία.

Οφέλη από τους αφυγραντήρες της Wood΄s:

 • Αποτρέπει τη φθορά που δημιουργείται από την υγρασία
 • Σας βοηθά να αποφύγετε την ανάπτυξη μούχλας
 • Στεγνώνει τις ξύλινες επιφάνειες και διατηρεί τα εργαλεία χωρίς σκουριά
 • Στεγνώνει τα ρούχα γρήγορα, σωστά και αποτελεσματικά
 • Απομακρύνει τις μυρωδιές μούχλας
 • Οι αράχνες εξαφανίζονται όταν ο αέρας γίνεται πιο ξηρός
 • Το σπίτι θα θερμαίνεται με λιγότερο κόστος
 • Οι αφυγραντήρες της Wood’s παράγουν θερμότητα ως υποπροϊόν
 • Ανώτερη ροή αέρα
 • Όλα τα μοντέλα μπορούν να συνδεθούν με σωλήνα απευθείας σε αποχέτευση
 • Ένας από τους πιο ενεργειακά αποδοτικούς αφυγραντήρες της αγοράς
 • Εξάγει τα περισσότερα λίτρα νερού ανά kWh
 • Έως 10 χρόνια εγγύηση

Οι αφυγραντήρες της Wood’s είναι μια γρήγορη, αποτελεσματική και φθηνή λύση για την πρόληψη προβλημάτων υγρασίας και μούχλας.

Δεν απαιτούν περίπλοκη εγκατάσταση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδέσετε  τον αφυγραντήρα στην πρίζα, να ρυθμίσετε την επιθυμητή υγρασία και ο αφυγραντήρας φροντίζει τον εαυτό του!

Χρησιμοποιώντας έναν αφυγραντήρα που λειτουργεί μόνο όταν η υγρασία υπερβαίνει την καθορισμένη τιμή, μειώνετε την κατανάλωση ενέργειας, ενώ ο αφυγραντήρας σας παρέχει ασφαλή και αξιόπιστη προστασία από προβλήματα υγρασίας.

Wood’s Air Quality Monitor AQM-001

Image

Με το Wood Quality Air Monitor (AQM) μπορείτε να μετρήσετε και να ελέγξετε την ποιότητα του εσωτερικού αέρα σας. Σε εσωτερικούς χώρους, ο αέρας μπορεί να είναι δύο έως πέντε φορές πιο μολυσμένος από τον αέρα σε εξωτερικούς χώρους, σύμφωνα με το αμερικανικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Οργανισμός Προστασίας του Περιβάλλοντος. Πολλοί από εμάς περνάμε έως και το 90% του χρόνου μας σε εσωτερικούς χώρους. Πώς είναι η ποιότητα του αέρα που αναπνέετε; Ανακαλύψτε αερομεταφερόμενα σωματίδια με το Wood's Air Quality Monitor.

Μάθετε περισσότερα για τη μέτρηση της ποιότητας του εσωτερικού αέρα