Οσμές

Image

Βρώμικος αέρας

Ο βρώμικος αέρας εισέρχεται στον καθαριστή αέρα από τον ανεμιστήρα. Ιονισμός Καθώς τα σωματίδια του αέρα εισέρχονται στον καθαριστή αέρα, φορτίζονται με  ένα ελαφρύ θετικό φορτίο. Αυτό αυξάνει το μέγεθός τους και τα μαγνητίζει  σε αντίθετα φορτισμένες επιφάνειες.

.

Ίσως το τελευταίο πράγμα που θέλουμε για το περιβάλλον στο σπίτι μας είναι να έχουμε μια άσχημη μυρωδιά κλεισίματος, ή ακόμα και λόγω του φαγητού που έχουμε φτιάξει η ακόμα και των σκουπιδιών στο καλάθι της κουζίνας. Ακόμα και τα κατοικίδια που αγαπάμε τόσο πολύ και έχουμε στο σπίτι μας και τα φροντίζουμε, μπορούν να αφήσουν μια παράξενη μυρωδιά στο χώρο. Και τι μπορούμε να κάνουμε για αυτό;

Image
Image

Φίλτρο Ενεργού Άνθρακα της Wood’s.

Απομακρύνετε τις  μυρωδιές και τα αέρια με τα αποτελεσματικά φίλτρα άνθρακα της Wood’s.

Τα φίλτρα ενεργού άνθρακα της Wood ‘s είναι κατασκευασμένα στη Γερμανία από άνθρακα εξαιρετικής ποιότητας. Τα φίλτρα Chem Control  Carbon filter χρησιμοποιούνται για την απομάκρυνση καπνού, αερίων και οσμών από τον αέρα του σπιτιού μας. Περιέχουν  ενεργό άνθρακα σε υψηλές πυκνότητες.

Τα φίλτρα άνθρακα Wood ‘s Chem Control Carbon Filter παρέχουν μια μεγάλης διαρκείας, αξιόπιστη και εξαιρετικά αποδοτική ικανότητα φιλτραρίσματος.

Το φίλτρο άνθρακα Wood ‘s Chem Control Carbon Filter διατίθεται σε 3 τύπους με διαφορετικές ποσότητες άνθρακα 130gr ,600gr και 200gr. (υψηλότερη ποσότητα άνθρακα σημαίνει φίλτρο μεγαλύτερης διάρκειας) για τους καθαριστές αέρα ELFI 300 και ELFI 900.

Image
Image

Πώς λειτουργεί ο ενεργός άνθρακας

Ο βρώμικος αέρας διέρχεται μέσα από το προσροφητικό μέσο (ενεργός άνθρακας). Καθώς τα μόρια του αερίου διέρχονται από τους μικροσκοπικούς πόρους του προσροφητικού μέσου0, προσκολλώνται στην επιφάνεια μέσω μιας διαδικασίας χημικού δεσμού. Αυτό ονομάζεται προσρόφηση.

Φίλτρο κόκκων άνθρακα.

600g ενεργού άνθρακα για τη σειρά 300 της Wood

Αριθμός άρθρου: WCA301G

EAN 7332857000061

Image
  • Αφαιρέστε τις μυρωδιές και τα αέρια
  • Άνθρακας υψηλής ποιότητας
  • Υψηλή περιεκτικότητα σε άνθρακα = μεγάλη διάρκεια ζωής
  • Αποτελεσματικότητα 99,98% για μέγεθος σωματιδίων έως 0,0001 mm

(50 φορές μικρότερο μέγεθος από τα βακτήρια).