Υγρασία

Image

Η υγρασία είναι ένας σημαντικός εχθρός για την ποιότητα της ζωής μας  και την ανθεκτικότητα του σπιτιού μας. Η αύξηση της συγκέντρωσης της  υγρασίας,  απαιτεί πολύ πιο πολύπλοκα και κοστοβόρα μέτρα αντιμετώπισης από τη μόνωση ενός τοίχου. Ταυτόχρονα είναι ένας «είδος» βλάβης που μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά  στο σπίτι μας. Πώς θα αναγνωρίσετέ  όμως αν το κτίριό σας «υποφέρει» από την αύξηση της υγρασίας και ποιες είναι οι λύσεις; Συγκεντρώσαμε τα βασικά σημεία που πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με την αυξανόμενη συγκέντρωση  υγρασίας και συμβουλές, ώστε να  το καταλάβετε. Η αγορά ενός αφυγραντήρα είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους για να μειώσετε το επίπεδο υγρασίας. Σήμερα, μπορείτε να βρείτε αφυγραντήρες στην αγορά σε ένα ευρύ φάσμα τιμών, ώστε να μπορείτε να βρείτε αυτό που χρειάζεστε, χωρίς να ξεφεύγετε από τον διαθέσιμο προϋπολογισμό σας.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά τους, θα βρείτε μια πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων με διάφορες δυνατότητες για να καλύψουν ακόμα και τις μεγαλύτερες απαιτήσεις. Μπορείτε επίσης να βρείτε αφυγραντήρες που παράγουν χαμηλά επίπεδα θορύβου , για να μην διαταράξετε την ηρεμία του σπιτιού σας, αφυγραντήρες με Ιονιστή, ακόμη και με χρονόμετρο για να ελέγχετε την λειτουργία τους. Όσο για την απαιτούμενη ισχύ του αφυγραντήρα, καθορίζεται κυρίως από τα τετραγωνικά μέτρα του σπιτιού σας. Πριν αγοράσετε, καλό είναι να συμβουλευτείτε έναν εξειδικευμένο έμπορο διανομής   για να σας διαφωτίσει περισσότερο. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε τη συμβουλή των εργαζομένων σε καταστήματα ηλεκτρικών συσκευών, όπου μπορείτε να προμηθευτείτε τον αφυγραντήρα σας.

Συνιστάμενη σχετική υγρασία:: 50-60% RH

Ένας υγραντήρας μπορεί να βελτιώσει σημα-ντικά το εσωτερικό σας περιβάλλον προσθέ-τοντας υγρασία στον ξηρό αέρα.
Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, περνάμε πολύ χρόνο σε εσωτερικούς χώρους με αποτέλεσμα η αναπνοή μας να δυσκολέυει λόγω της ξηρό-τητας του αέρα.Με έναν υγραντήρα από την Wood’s μπορείτε εύκολα και άμεσα να το α-ντιμετωπίσετε.

Image

Προστατέψτε τον εαυτό σας και τα υπάρχοντά σας!
Ένας υγραντήρας αυξάνει την υγρασία του εσωτερικού χώρου κατά την πιο κρύα περίο-δο του έτους, όταν ο αέρας είναι στεγνός,ξηρός. Αυξάνοντας την υγρασία του ξη-ρού αέρα , αποφεύγετε πολλά διαφορετικά προβλήματα, όπως ξηρό και σκασμένο δέρμα, ξηροφθαλμία και ερεθισμένα βλεννογόνα. Επιπλέον, ένας υγραντήρας προστατεύει από ζημιές και ρωγμές σε πλακάκια , έπιπλα και μουσικά όργανα. Η Wood's κατασκευάζει τους υγραντήρες της στη Σουηδία αναφερό-μενη από την πιο μικρή κρεβατοκάμαρα μέ-χρι το μεγαλύτερο διαμέρισμα.

Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, θερμαίνουμε τα σπίτια και τους χώρους εργασίας μας σημαντικά ίσως  περισσότερο από ό, τι τον υπόλοιπο χρόνο, καθιστώντας τον αέρα ακούσια πιο ξηρό. Επιπλέον, ένας υγραντήρας προστατεύει από ζημιές αντικειμένων όπως κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, ξύλο, έπιπλα, μουσικά έπιπλα κλπ.

Image
Image
Image

• Προλαμβάνει τις ζημιές από την υγρασία

• Αποτρέπει την δημιουργία μούχλας

•  Προστατέυει τα ξύλα και αποτρέπει την σκουριά από τα εργαλεία

• Στεγνώνει πολύ γρήγορα τα ρούχα και εξοικονομεί ενέργεια

• Απομακρύνει άμεσα τις άσχημες οσμές
• Οι αράχνες εξαφανίζονται καθώς ο αέρας γίνεται πιο ξηρός
• Εξοικονομείτε έξοδα θέρμανσης

• Οι αφυγραντήρες της Wood’s παράγουν θερμότητα

• Ανώτερη ροή αέρα

• Όλα τα μοντέλα διαθέτουν σύνδεση εύκαμπτου σωλήνα για άμεση
αποστράγγιση νερού

• Σας δίνει το καλύτερο αποτέλεσμα αφύγρανσης σε λίτρα με την
χαμηλότερη κατανάλωση (λίτρα /ημέρα)

• Έως 6 χρόνια εγγύηση