Πώς να επιλέξω το σωστό κάλυμμά για την μονάδα μου έτσι ώστε να προστατεύεται και να φαίνεται αισθητικά όμορφος ο κήπος μου ή το μπαλκόνι μου?

Image

Τα κλιματιστικά και οι αντλίες θερμότητας παρέχουν πραγματική άνεση σε έναν χώρο, αλλά η εξωτερική μονάδα αυτών των συσκευών μειώνει την αισθητική μας και ταυτόχρονα δεν προστατεύονται από το κρύο, την υπερβολική ζέστη ή την βροχή  !

Η  Decoclim προσφέρει μια απλή, έξυπνη και αποτελεσματική λύση για να κρύψετε την εξωτερική μονάδα του  κλιματιστικού σας  και την αντλία θερμότητας με έναν σχεδιαστικά αισθητικά  μοντέρνο τρόπο.

Επιτέλους μια πραγματική και όμορφη  λύση για την κάλυψη των εξωτερικών μονάδων των κλιματιστικών και των αντλιών θερμότητας. Ενημερώστε μας για την μονάδα που διαθέτετέ ,επιλέξτε ανάμεσα σε 2 διαφορετικά υλικά κατασκευής (ξύλο ή αλουμίνιο)αλλά  και ποιο χρώμα επιθυμείτε (λευκό ,γκρί ή το  χρώμα του ξύλου) και εμείς θα σας προτείνουμε το σωστό  μέγεθος  καλύμματος. Γιατί με την DECOCLIM ο εξωτερικός σας χώρος αποκτά άλλη αισθητική! 

Τo ιδανικό κλίμα μέσα στο σπίτι μας!
Τι συμβαίνει  όταν χρησιμοποιούμε ένα σύστημα εξαερισμού με ανάκτηση θερμότητας  από την MARLEY?
 
Ο καθαρός αέρας είναι σημαντικός για ένα υγιές περιβάλλον διαβίωσης και προάγει την ευημερία.
Θέλετε καθαρό αέρα στο μπάνιο σας χωρίς μυρωδιές; Θα θέλατε να διώξετε αποτελεσματικά τις οσμές μαγειρέματος και ψησίματος από την κουζίνα? Θέλετε να αναπνέετε καθαρό αέρα στο σαλόνι και τα υπνοδωμάτια σας;