Σύμφωνα με τα τελευταία δρώμενα των εξελίξεων  της καθημερινότητας μας ,οι καθαριστές αέρα είναι οι απόλυτοι σύμμαχοι κατά των ιογενών λοιμώξεων αλλά και συγκεκριμένα του COVID-19,με την επίσημη ανακοίνωση του Σουηδικού εργοστασίου της Woods!
Πώς λειτουργούν όμως οι καθαριστές αέρα της Wood’s ενάντια στους ιούς και τα κρυολογήματα?Ενάντια στον αξέχαστο και πρωτόγνωρο σε όλους μας COVID -19?

Τι σημαίνει πραγματικά  καθαρός αέρας?

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να ορίσετε καθαρό τον αέρα.Στο εσωτερικό ο αέρας μπορεί να είναι δύο ή πέντε φορές πιο μολυσμένος από τον αέρα σε εξωτερικούς χώρους σύμφωνα με την έρευνα ειδικών από την προστασία του περιβάλλοντος των Ηνωμένων Πολιτειών ! Μελέτες δείχνουν ότι το να αναπνέουμε καθαρό αέρα μπορεί να μας κάνει πιο υγιείς και να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής μας αλλά και της οικογένειά μας.Ως εταιρεία η Woods,μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο την γκάμα των προϊόντων της κινούμενη πάντα γύρω από συσκευές τέτοιου είδους , χρησιμοποιώντας προϊόντα με σύγχρονη περιβαλλοντική τεχνολογία.
Ο αποτελεσματικός έλεγχος ποιότητας τους επιτρέπει να παρέχουν ένα προϊόν στο οποίο μπορούμε όλοι εμείς να βασιστούμε!Οι τελευταίες τους τεχνολογικές καινοτομίες έχουν οδηγήσει με επιτυχία το εργοστάσιο σε συσκευές χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης,συσκευές φιλικές προς τον άνθρωπο αλλά και το περιβάλλον μας σύμφωνα με τις απαιτήσεις της ΕΕ . Προϊόντα κατασκευασμένα στην Σουηδία σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001/14001.

Διαβάστε το συνημμένο κείμενο που ακολουθεί,μοιραστείτε το με τους πελάτες – συνεργάτες σας και εμείς στην ΜΕΓΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ θα είμαστε όλοι εδώ, να σας βοηθήσουμε και να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση χρειάζεστε σχετικά με τις καινοτόμες αυτές συσκευές,όλες φιλικές προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον!
Έπειτα από 65 χρόνια κατασκευαστικής εμπειρίας ,το Σουηδικό εργοστάσιο της  Wood’s, συνεχίζει να μας εκπλήσσει με την αξιοπιστία της,την τεχνογνωσία και τις συνέπειες που έχουν αυτές οι συσκευές  ώστε να μπορούμε να αναπνέουμε καθαρό υγιεινό αέρα στους εσωτερικούς χώρους που κινούμαστε εμείς και η οικογένειά μας!

Συνημμένα θα βρείτε,την επίσημη θέση του εργοστασίου, που υποστηρίζει ακράδαντα ότι οι καθαριστές αέρα της Wood’s, είναι ο απόλυτος σύμμαχος για την καλή μας υγεία και την μείωση της εξάπλωσης όλων των ιών και των κρυολογημάτων!
Η WOOD’S ENANTIA ΣΤΟΥΣ ΙΟΥΣ